Teatre

TORNA EL TEATRE AL COL·LEGI BERTRAN!!! 

Aquesta vegada de la mà del nostre exalumne format en interpretació i actor en actiu, Joan Aledo. Acompanya’ns a viure aquesta fantàstica aventura i coneix el món de la interpretació. INTERPRETAR ES JUGAR

Com funcionarà l’extraescolar? 

L’únic i vertader propòsit d’aquesta extraescolar es passar-ho bé i aprendre. 

Es donaran tècniques de relaxació i expressió corporal, enfocament i cerca de la veu, tot això acompanyat de diversos i divertits exercicis (improvisació, creació de personatge, imaginari…) que ens ajudaran a estar disponibles a escena. 

Treballem junts amb les emocions. Som persones, no pedres!! I això ho hem de mostrar a tothom, hem de ser vistos i escoltats. 

Anàlisi de text. Aprèn a llegir teatre, ves més enllà d’allò que es veu a simple vista, el subtext del qual llegeixes es el més important. 

A final de curs es farà un obra/escenes, on es podrà mostrar tot allò que hem après. Encara que el final és bonic, el camí ho és més. Estar presents a l’aquí i l’ara. 

Què es necessita? 

Només necessitem que portis roba còmoda per poder treballar adequadament, i sobretot ganes de gaudir del moment i de l’experiència! 

Aquesta extraescolar serà dirigida en primera instància, a alumnes de l’ESO. Tanmateix, l’extraescolar s’oferirà als infants de primària. Més endavant ja es concretarem els grups i la mecànica de treball.

Xat
1
Vols contactar amb nosaltres?