V Trobada Pedagògica amb Francisco Villar

Continuem amb les xerrades pedagògiques a l’escola. 

Anoteu i reserveu aquesta data: DIJOUS, 14 de NOVEMBRE a les 17.15h al pavelló de l’ESCOLA 

Tindrem, ni més ni menys, a en Francisco Villar, psicòleg infantil i juvenil que exerceix com a especialista en el Servei de Psiquiatria i Psicologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Actualment, participa en diferents canals de televisió  així com en articles a la premsa escrita. A més, és autor de dos llibres: un per al jovent “Sense pantalles, sento i penso millor” i l’altre per a adults “Com les pantalles devoren els nostres fills 

El doctor Villar comenta “Aquesta trobada, sota el tema “Infància, Adolescència i… Pantalles“, el tracto des d’un punt esperançador, reconeixent el problema però aportant solucions, aquesta és l’essència i l’objectiu de la xerrada, afrontar el repte amb esperança. Què vull dir amb això? Nosaltres podem posar en marxa les solucions, per això no hi ha risc de conèixer els problemes o els reptes, ben al contrari, és una oportunitat.”

 🔴 NO HI FALTEU! És una gran oportunitat per entendre de la mà d’un expert l’impacte de les pantalles en els  infants i adolescents i en la societat en general.  

➡️La xerrada tindrà lloc el proper dijous 14 de novembre a les 17.15h al Pavelló de l’Escola (entrada pel carrer Francesc Bellapart, 25 – Porta entrada i sortida d’Infantil)
Una trobada totalment gratuïta. Cal inscripció prèvia omplint el següent formulari: 

FORMULARI INSCRIPCIÓ